Auto makelaar

Locatie Automakelaar

+31 (0)6 270 95 688
h.o.desprengen@live.nl

APK RDW erkend

Automakelaar Abma (Niels Abma 1976) is een jong, enthousiast en dynamisch eenmansbedrijf dat zich sinds 10 jaar bezighoudt met invoeren van personenauto's. Jaren lange kennis van de Nederlandse en Europese autobranche maken het mogelijk om een auto, die volledig aan de wensen van de opdrachtgever voldoet, te kunnen traceren, te controleren en op een nieuw Nederlands kenteken af te leveren. De wensen van de opdrachtgever staan in het hele proces centraal. Er zijn derhalve geen financiële risico's voor de opdrachtgever.

Hoe verloopt een opdracht?

De opdrachtgever neemt contact op met Automakelaar Abma. Dit kan telefonisch (06-27095688) of via het contact formulier. De wensen van de opdrachtgever worden geïnventariseerd waarbij de eventuele voor en nadelen van het voertuig besproken worden. Automakelaar Abma kan U daarbij adviseren.
Nadat het duidelijk is geworden naar welk voertuig gezocht moet worden start de zoek opdracht. Wanneer een voertuig gevonden is vind er door Automakelaar Abma ter plaatse een strenge controle op de conditie van het voertuig plaats. Wanneer het voertuig aan de gestelde eisen voldoet en gecontroleerd is op de kilometerstand, servicebeurten, eventuele schades en de algehele conditie van het voertuig, wordt contact opgenomen met de opdrachtgever. Indien de opdrachtgever akkoord geeft wordt de auto geïmporteerd en vervolgens afgeleverd op een nieuw Nederlands kenteken. De gehele importprocedure wordt door Automakelaar Abma verzorgd.

Wat is de provisie die Automakelaar Abma berekend?

Automakelaar Abma rekent een vast bedrag voor advisering en onkostenvergoeding. Tevoren weet de opdrachtgever hoeveel deze provisie bedraagt. Geen verrassingen derhalve. De hoogte van de onkostenvergoeding is een vast bedrag en afhankelijk van de plaats waar het voertuig zich bevindt.

Waarom een voertuig invoeren?

Het loont bijzonder de moeite om een Duits voertuig te importeren. Niet alleen het financiële voordeel dat duizenden euro's kan bedragen, maar bovendien zijn veelal opties van een Duitse auto uitbundiger dan bij een vergelijkbare Nederlandse auto's. De zekerheid dat U een correcte auto koopt zonder dat U zelf op zoek moet, met alle mogelijke valkuilen en latere tegenvallers, is bovendien een prettige bijkomstigheid.